μπαταρία υψηλής τάσης, Zucchetti, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

Η Zucchetti αποκαλύπτει μπαταρία υψηλής τάσης 5 kWh για τριφασικές εγκαταστάσεις

Η Zucchetti αποκαλύπτει μπαταρία υψηλής τάσης 5 kWh για τριφασικές εγκαταστάσεις

μπαταρία υψηλής τάσης, Zucchetti, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

μπαταρία υψηλής τάσης, Zucchetti, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

Η νέα μπαταρία της Zucchetti διαθέτει ονομαστική χωρητικότητα 5,12 kWh και ονομαστική τάση 400 V. Κατάλληλη για C&I και φωτοβολταϊκά συστήματα κατοικιών.

Η Zucchetti Centro Sistemi (ZCS) με έδρα την Ιταλία παρουσίασε μια νέα μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης. Ισχυρίζεται ότι το νέο προϊόν είναι ιδιαίτερα ιδανικό για εφαρμογές αποθήκευσης τριών φάσεων.

«Με την μπαταρία ZCS – HV 5kWh , προσφέρουμε μια λύση υψηλής τάσης που μπορεί να συνδέεται και να τοποθετείται εύκολα» , είπε ο διευθυντής καινοτομίας της ZCS, Averaldo Farri . Κάθε μπαταρία μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα χάρη στον ενσωματωμένο μετατροπέα dc/dc που υπάρχει σε κάθε μονάδα .

Η μπαταρία έχει διαστάσεις 420 mm x 708 mm x 170 mm και ζυγίζει 50 kg. Έχει ονομαστική χωρητικότητα 5,12 kWh και ονομαστική τάση 400 V. Διαθέτει επίσης εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας περιβάλλοντος από -10 C έως 50 C και επίπεδο προστασίας IP65.

Έρχεται με εγγύηση 10 ετών και μπορεί να λειτουργήσει για περισσότερους από 6.000 κύκλους. Το πολύ οκτώ μονάδες 5 kWh μπορούν να συνδεθούν σε έναν μόνο μετατροπέα, ανεβάζοντας τη συνολική χωρητικότητα ανά μετατροπέα στις 40 kWh.

«Αυτή η μπαταρία λειτουργεί με οποιονδήποτε τριφασικό υβριδικό μετατροπέα ZCS», είπε ο Farri. «Για να λειτουργήσουν με την πλήρη απόδοσή τους, τα συστήματα μπαταριών χρειάζονται επίσης μια βάση για συναρμολόγηση και υποστήριξη και μια μονάδα διαχείρισης μπαταριών (BMU) που διαχειρίζεται την ενέργεια στην μπαταρία και τη ροή της επικοινωνίας από και προς τον μετατροπέα».

Το νέο προϊόν θα είναι διαθέσιμο για αγορά στις αρχές Ιανουαρίου 2023.

“Η διαμόρφωσή του το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για εμπορικές και μικρές βιομηχανικές εφαρμογές”, δήλωσε ο Farri. «Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις οικιακές εφαρμογές όπου απαιτείται εκτεταμένη χωρητικότητα για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας κατά τις ώρες μη λειτουργίας των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Η τεχνολογία ιόντων λιθίου το καθιστά κατάλληλο για εκφόρτιση υψηλού βάθους όταν και εάν χρειάζεται.»

Αμερικανική εταιρεία κυκλοφορεί μπαταρία solid state για οικιακές εφαρμογές
Η Winaico αποκαλύπτει νέες ηλιακές μονάδες 410 W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

υπολογισμός 2022,2023, μπαταρία υψηλής τάσης, Zucchetti, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία, Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, μπαταρία υψηλής τάσης, Zucchetti, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία,Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, Η Zucchetti Centro Sistemi (ZCS) με έδρα την Ιταλία παρουσίασε μια νέα μπαταρία υψηλής τάσης ιόντων λιθίου. Χονδρική υπολογισμός 2024,2025,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories