Ποιες ανάγκες καλύπτουν τα Φ/Β

Οποιαδήποτε ενεργειακή ανάγκη μπορεί να καλυφθεί με ένα κατάλληλα σχεδιασμένο φωτοβολταϊκό σύστημα, όπως, τηλεπικοινωνίες, φωτισμός, ηχητική κάλυψη, ψύξη κ.α.

Ο ρόλος των φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι να παράγουν συνεχές ρεύμα. Με αυτόν τον τρόπο είτε χρησιμοποιούμε συσκευές συνεχούς ρεύματος είτε μπορούμε να μετατρέψουμε το συνεχές σε εναλλασόμενο 230που είναι ρεύμα ίδιο με της ΔΕΗ με τη βοήθεια κάποιων ηλεκτρονικών συσκευών.

Για λόγους απόδοσης και οικονομίας πάντως, δεν συνιστάται.

Ας πάρουμε το παράδειγμα της θέρμανσης νερού. Αν χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρικό θερμοσίφωνα που τροφοδοτείται από ένα φωτοβολταϊκό σύστημα, το ηλιακό φως μετατρέπεται σε ηλεκτρισμό και κατόπιν από το θερμοσίφωνα σε θερμότητα. Το συνολικό κόστος των δύο αυτών συστημάτων είναι πολύ μεγαλύτερο από έναν ηλιακό θερμοσίφωνα που μετατρέπει απευθείας την ηλιακή ακτινοβολία σε θερμότητα.

Από την άλλη μεριά, ο φωτισμός με λάμπες εξοικονόμησης και η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών (υπολογιστές, ηχητικά συστήματα, ψυγεία, τηλεοράσεις, τηλεπικοινωνίες κ.λπ) αποτελούν ανάγκες που μπορούν να καλυφθούν εύκολα και οικονομικά με φωτοβολταϊκά.

Κατάλογος αγορών Φωτοβολταϊκών συστημάτων

υπολογισμός 2021,υπολογισμός 2021 Ποιες ανάγκες καλύπτουν τα Φ/Β

Έκπτωση υπολογισμός 2021 ,Έκπτωση υπολογισμός 2021 ,Οποιαδήποτε ενεργειακή ανάγκη μπορεί να καλυφθεί με ένα κατάλληλα σχεδιασμένο φωτοβολταϊκό σύστημα. Αποκτήστε φωτοβολταϊκά πάνελ στη πιο φθηνή τιμή της αγοράς.

Χονδρική υπολογισμός 2021,Χονδρική υπολογισμός 2021,αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, grid, solar energy, solar, φωτοβολταϊκά συστήματα,photovoltaic panel, πάνελ, ηλιακή ενέργεια, Εξοικονόμηση ενέργειας, Save energy, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, energy, economy, μετατροπή, μπαταρίες, Ενεργειακές λύσεις, ΑΠΕ, φωτοβολταϊκά πάρκα, stand alone, economy