Φωτοβολταϊκά Κόστος-Τιμές

Φωτοβολταϊκά Κόστος-Τιμές. Η μεγάλη ποικιλία από φωτοβολταϊκά και αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα κορυφαίων κατασκευαστών της αγοράς στις χαμηλότερες τιμές και με το χαμηλότερο κόστος  σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε ρεύμα χωρίς ΔΕΗ παντού. Εξασφαλίστε ηλεκτρικό ρεύμα με αξιόπιστα φωτοβολταϊκά για το σπίτι, το σκάφος, το εξοχικό, το τροχόσπιτο  στις καλύτερες τιμές. Εκμεταλλευτείτε  τις εκπτωτικές τιμές των φωτοβολταικών προϊόντων που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τον απαραίτητο εξοπλισμό (μπαταρίες, inverters, ρυθμιστές φόρτισης, κα) και εξασφαλίστε αξιόπιστη ηλεκτροδότηση, χαμηλό λογαριασμό ρεύματος ή και ακόμα και κατάργηση από το δίκτυο της ΔΕΗ.

Εν συντομία, ένα αυτόνομο φωτοβολταικό σύστημα αποτελείται από τους συλλέκτες ενέργειας, το ρυθμιστή φόρτισης ο οποίος αναλαμβάνει να διοχετεύσει την ενέργεια αυτή στις μπαταρίες οι οποίες τροφοδοτούν την κατανάλωση μέσω ενός αντιστροφέα (inverter) ο οποίος με την σειρά του μετατρέπει την τάση των μπαταριών σε ωφέλιμη τάση για το χρήστη. Ενδεικτικά και ανάλογα με τη χρήση που επιθυμείτε μπορείτε να αποκτήσετε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς σύνδεση στη ΔΕΗ με κόστος από 1.500€ έως και πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Έτσι μπορούμε να αποκτήσουμε ολοκληρωμένα αυτόνομα φωτοβολταικκα συστήματα που μπορούν να υποστηρίξουν ένα μικρό ψυγείο, κουζινάκι, απλό φωτισμό έως πιο μεγάλα συστήματα για απομακρυσμένες ξενοδοχειακές μονάδες, αποθήκες, στάνες και μικρές βιοτεχνίες.

Φωτοβολταικά Προτεινόμενα Προϊόντα

Με την απόκτηση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος μπορούμε να αποφύγουμε τους φόρους κατανάλωσης ρεύματος που ένας λογαριασμός της ΔΕΗ συνεπάγεται αλλά και να εξασφαλίσουμε τις ενεργειακές ανάγκες μας μικρές η μεγάλες. Ακόμη και ακραίες περιπτώσεις που απαιτείται αυτονομία πολλών ημερών (εξαιτίας καιρικών συνθηκών) οι ενεργειακές μας ανάγκες αντιμετωπίζονται με αυξημένη χωρητικότητα συσσωρευτών ή/και υποβοήθηση με γεννήτρια υγρών καυσίμων η με τη δημιουργία ενός υβριδικού συστήματος. Ενδεικτικά μερικά από τα προϊόντα που διαθέτουμε:

Οικονομικό Υβριδικό Σύστημα 5.8 kwh- 6,5 kwhΦωτοβολταϊκό SE 240-245Watt - 24v

Φωτοβολταϊκά – Υπολογισμός Κόστους

Για τον σωστό υπολογισμό κόστους ενός φωτοβολταϊκού συστήματος αρχικά θα πρέπει να υπολογίσετε τις ανάγκες σας σε ηλεκτρισμό (πόσες κιλοβατώρες το μήνα θα καταναλώνετε) και αποφασίστε σε τι ποσοστό θέλετε να τις καλύπτετε από φωτοβολταϊκά συστήματα. Ενδεικτικά ένα μέσο ελληνικό σπίτι με ηλιακό θερμοσίφωνα και λαμπτήρες οικονομίας αλλά και με χρήση air condition, καυστήρα πετρελαιου και ηλεκτρική κουζίνα, καταναλώνει περίπου 350-450 KWh μήνα (κόστος περίπου 40-45 ευρώ). Χωρίς ηλεκτρική κουζίνα και air condition καταναλώνει περίπου 250-300 KWh.

Για να παραχθούν 250 KWh το μήνα από φωτοβολταϊκά απαιτούνται περίπου 12 πάνελ φωτοβολταϊκών των 180 watt το καθένα μαζί με τις μπαταρίες και τα παρελκόμενα. Μαζί με την εγκατάσταση, το κόστος σήμερα φθάνει περίπου στα 8.000 έως 10.000 ευρώ, ανάλογα με τις μπαταρίες που θα χρησιμοποιηθούν.

Εάν το σπίτι δεν έχει καθόλου σύνδεση με τη ΔΕΗ, πρέπει να επενδύσουμε σε μεγαλύτερο σύστημα ή σε ένα υβριδικό σύστημα με ανεμογεννήτρια (αν είναι κατάλληλο το σημείο) για να έχουμε μερικές μέρες αυτονομίας σε περίπτωση έντονης και συνεχόμενης για μέρες συννεφιάς. Χρήσιμη είναι σε αυτές τις περιπτώσεις και μια γεννήτρια καυσίμου για περιπτώσεις πολλών συνεχόμενων μειωμένης ηλιοφάνειας. Η γεννήτρια θα χρησιμοποιείται για λίγες μόνο ώρες κάθε πρωί για να φορτίζει τους συσσωρευτές μέχρι να υπάρξει πάλι ηλιοφάνεια.

Αν πάλι έχουμε σύνδεση με τη ΔΕΗ τότε σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται μετάπτωση στο δίκτυο για ρεύμα από τη ΔΕΗ. Εναλλακτικά μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα NET METERING οπότε η χρησιμοποίηση μπαταριών δεν κρίνεται αναγκαία  και το συνολικό κόστος του συστήματος γίνεται αρκετά φθηνότερο.

Φωτοβολταϊκά Κόστος-Τιμές (Πληφορορίες)

Έχουμε την εμπειρία απο την πώληση φωτοβολταικων, ανεμογεννήτριων, αυτόνομων και υβριδικών συστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η τεχνική μας κατάρτιση μπορεί να σας δώσει χρήσιμες και ουσιαστικές συμβουλές σχετικά με την παροχή ρεύματος χωρίς σύνδεση στο δίκτυο της ΔΕΗ, να σας βοηθήσουμε στον υπολογισμό του κόστους και να σας προτείνουμε ένα αξιόπιστο σύστημα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Φωτοβολταϊκά Κόστος-Τιμές Συνήθεις εφαρμογές για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς ΔΕΗ είναι σε τροχόσπιτα, τροχοβίλες, αποθήκες, εξοχικές και μόνιμες κατοικίες απομακρυσμένες  ή και απομονωμένες από το δίκτυο της ΔΕΗ κ.α. Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με την επιλογή συστήματος μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τους κορυφαίους κατασκευαστές επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-4314133 και 28210 88102. Μαζί θα αναλύσουμε την περίπτωση σας και θα σας προτείνουμε τη βέλτιστη οικονομοτεχνικά λύση στο κόστος.

Φωτοβολταικά Κόστος-Τιμές

[products_category_show_by_id id = 232]

 

υπολογισμός 2022,2023, Φωτοβολταϊκά Κόστος-Τιμές - Μεγάλη Ποικιλία Κορυφαία Ποιότητα, Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, Φωτοβολταϊκά Κόστος-Τιμές - Μεγάλη Ποικιλία Κορυφαία Ποιότητα,Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, Φωτοβολταϊκά Κόστος-Τιμές Διαθέτουμε Μεγάλη ποικιλία σε φωτοβολταϊκά συστήματα κορυφαίων κατασκευαστών της αγοράς στις χαμηλότερες τιμές! Χονδρική υπολογισμός 2024,2025,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories