Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο

17,800.00 
14,100.00  Χωρίς ΦΠΑ
17,484.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο AC/DC για ενεργειακό συμψηφισμό ( 10 χρόνια εγγύηση inverter )

Νet metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου  ( Παράγουν το καλοκαίρι σε νότιες περιοχές 40-50kwh ημερησίως και περίπου τα μισά ή το 1/3 το Χειμώνα) 12.000 – 16.000 kwh  μεσοσταθμικά ανά έτος σε Νότιες περιοχές.

Τιμή χωρίς ΦΠΑ

Available on backorder

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου για αποθήκευση με Φ/Β 460 WATT και Πίνακες Πλήρες πακέτο AC/DC για ενεργειακό συμψηφισμό ( 10 χρόνια εγγύηση inverter )

Νet metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου  ( Παράγουν το καλοκαίρι σε νότιες περιοχές 40-50kwh ημερησίως και περίπου τα μισά ή το 1/3 το Χειμώνα) 12.000 – 16.000 kwh  μεσοσταθμικά ανά έτος σε Νότιες περιοχές.

Μεγιστοποίηση των πλεονεκτημάτων ηλιακής ενέργειας και εξοικονομήστε με σύστημα Net-Metering 10kw και σύστημα αποθήκευσης μπαταριών λιθίου 10kwh

Ψάχνετε έναν τρόπο να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της ηλιακής ενέργειας στο σπίτι ή την επιχείρησή σας; Μην ψάχνετε πέρα από το σύστημα αποθήκευσης μπαταριών λιθίου 10kw και 10kwh! Αυτές οι καινοτόμες τεχνολογίες σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε μέρος της περίσσειας ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας και να τη χρησιμοποιείτε τη νύχτα, μειώνοντας την εξάρτησή σας από το δίκτυο και εξοικονομώντας χρήματα στους λογαριασμούς ενέργειας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε πώς συνεργάζονται το net-metering και η αποθήκευση μπαταρίας λιθίου για να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική και βιώσιμη ενεργειακή λύση για κάθε χώρο.

 

Το Νet-metering 10kw με αποθήκευση 10kwh Li-ion  και  με Φ/Β πάνελ 460 WATT για κεραμοσκεπή αποτελείται από:

21 Φ/Β  ECO  460-465 watt / monoκρυσταλλικού πυριτίου Perc Half Cells. Ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Διαστάσεις 1909 mm x 1134 mm x 30 mm

Inverter δικτύου Inverter HUAWEI SUN2000 10KTL-M1 (10 ετή εγγύηση)  ( 15.000 wattMax )  με 2 MPPT + wifi (  και 10 ετή εγγύηση)

 Βάση στήριξης Φ/Β αλουμινίου για κεραμοσκεπή με μπουλόνια για 10 Φ/Β πλαίσια 460 watt

Σχετικά με inverter HUAWEI SUN2000 10KTL-M1  & χρήση μπαταριών Lioion για αποθήκευση ενέργειας

SBA HU LUNA2000-5KW-C0 POWER MODULE

Huawei LUNA2000-5KW-C0 POWER MODULE | Display: SOC status indicator, LED indicator

| Commun. RS485 / CAN (only for parallel oper

Διαστάσεις: 240*670*150

Συνδυαστικά με

SB HU LUNA2000-5-E0 (5 kWh) BATTERY MODULE x 2 τεμάχια 

Huawei LUNA2000-5-E0 (5 kWh) BATTERY MODULE | Lithium-Ionen-Energy Storage System

| Total Energy Capacity:5 kWh |Compatible with

Διαστάσεις: 360*670*150

Υλικά εγκατάστασης-Πινακες

  • Υλικά εγκατάστασης 10kw – Πίνακες – ΜετρητέςΠίνακας DC για 2 string με φυσίγγια και αντικεραυνικά για 2 MPPTΠίνακας AC 3φ με ασφάλεια C, απαγωγέα υπερτάσεων & διακόπτη (μονταρισμένος) 25A3Φ ΚΟΥΤΙ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗΣ XT ΜΕΧΡΙ 35KVA ΠΑΡΟΧΗ 

    ΠΙΝΑΚΑΣ AC 3Φ ΑΣΦ. ΑΠ. ΜΕΧΡΙ 10KW ΜΕΧΡΙ 35KVA

    Τριφασικός Μετρητής Ενέργειας GAMA300.144  ή αντίστοιχος

    Modem MCL ELGAMA GSM/GPRS  ή αντίστοιχο

    ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕΤΡΗΤΗ

Τιμές χωρίς ΦΠΑ ( δεν περιλαμβάνονται καλώδια- εγκατάσταση )

Τι είναι το Net-Metering 10kw και ένα σύστημα αποθήκευσης μπαταριών λιθίου 10kwh;

Το Net metering είναι ένα σύστημα τιμολόγησης που επιτρέπει στους πελάτες ηλιακής ενέργειας να λαμβάνουν πίστωση για την ηλεκτρική ενέργεια που παράγουν και προσθέτουν στο δίκτυο.

Ένα σύστημα αποθήκευσης μπαταρίας λιθίου 10 κιλοβατώρας (kWh) μπορεί να αποθηκεύσει περίσσεια ηλιακής ενέργειας για μελλοντική χρήση. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη μείωση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος του πελάτη ακόμη περισσότερο παρέχοντας ισχύ σε περιόδους αιχμής ζήτησης ή όταν ο ήλιος δεν λάμπει.

 

Νet metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου: Οφέλη από τη χρήση ενός συστήματος ηλιακής ενέργειας με Net-Metering και μπαταρίες λιθίου

  1. Πώς λειτουργεί;

Τα περισσότερα ηλιακά συστήματα είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να στείλουν την περίσσεια ενέργειας πίσω στην εταιρεία κοινής ωφέλειας για πίστωση. Αυτό ονομάζεται “net metering” και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη εξοικονόμισης ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Εκεί μπαίνει ένα σύστημα αποθήκευσης μπαταρίας λιθίου kwh. Αποθηκεύοντας ενέργεια σε μια μπαταρία, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή – μέρα ή νύχτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φωτοβολταικό σας σύστημα, ακόμη και όταν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια.

 

Κόστος εγκατάστασης και συντήρησης

 

Το κόστος εγκατάστασης ενός συστήματος ηλιακής ενέργειας μειώνεται τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας το πιο ελκυστική επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού και επιχειρήσεις. Το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος μπορεί να αντισταθμιστεί από επιδοτήσεις, καθώς και από την εξοικονόμηση πόρων στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας.

 

Το Net-metering είναι μια πολιτική που σας επιτρέπει να συμψηφίζετε την πλεονάζουσα ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πίσω στην εταιρεία κοινής ωφέλειας. Αυτό μπορεί να συμβάλει στην αντιστάθμιση του κόστους εγκατάστασης και συντήρησης, καθώς και στην απόδοση της επένδυσής σας. Ένα σύστημα αποθήκευσης μπαταρίας λιθίου kwh μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις εξοικονομήσεις σας αποθηκεύοντας την περίσσεια ηλεκτρικής ενέργειας για χρήση σε περιόδους αιχμής ή όταν συμβαίνουν διακοπές ρεύματος.

 

Εναλλακτικές λύσεις για συστήματα Net-Metering και αποθήκευσης μπαταριών λιθίου

 

Καθώς το κόστος των φωτοβολταικών συνεχίζει να μειώνεται, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού σκέφτονται να εγκαταστήσουν ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά εμπόδια στην είσοδο, όπως το αρχικό κόστος εγκατάστασης και η έλλειψη διαθέσιμης αποθήκευσης για την περίσσεια ηλιακής ενέργειας.

 

Το Net-metering είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι ιδιοκτήτες κατοικιών μπορούν να αντισταθμίσουν το αρχικό κόστος εγκατάστασης συμψηφίζοντας  την περίσσεια ηλιακή τους ενέργεια πίσω στο δίκτυο..

 

Τα συστήματα αποθήκευσης μπαταριών λιθίου είναι μια άλλη επιλογή για την αποθήκευση των πλεονασμάτων

Weight 100 kg

Most viewed products

  • -37%Limited
    Φωτοβολταϊκή ηλιακή ενέργεια: Φωτοβολταικό Eco 545-550 watt mono half cell Eco ES -545MONO/182-144-European certified για αυτόνομα φωτοβολταικα- νετ μετερινγκ - φωτοβολταικα στεγης
    10kW ΔΕΗ Φωτοβολταικα ECO 545 Solar με δυνατότητα Εγκατάστασης 13,590.00 
    8,500.00  Χωρίς ΦΠΑ
    10,540.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    10 Kwatt φωτοβολταικά σε στέγες με διασυνδεδεμένο στην ΔΕΗ φωτοβολταϊκό σύστημα με εγκατάσταση

    Φωτοβολταικό Eco 545-550 watt mono half cell Eco ES -545MONO/182-144-European certified για αυτόνομα φωτοβολταικα- νετ μετερινγκ - φωτοβολταικα στεγης

    Φωτοβολταικό Eco 545

    Δείτε όλες τις προσφορές εδώ

     

    Available on backorder

  • -34%Limited
    410-WATT-420-WATT-Half-cell-perc-φωτοβολταικο-net-metering
    5kW ΔΕΗ Φωτοβολταικά ECO Solar 410-420 WATT με δυνατότητα για Εγκατάσταση 7,280.00 
    4,800.00  Χωρίς ΦΠΑ
    5,952.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
    410-WATT-420-WATT-Half-cell-perc-φωτοβολταικο-net-metering

    410-WATT-420-WATT-

    Σχετικά με απάντησεις στα πιο συχνά ερωτήματα για τα φωτοβολταικά στα σπίτια. Δείτε τις ειδικές προσφορές φωτοβολταικών για το 2022

    5kw με φωτοβολταϊκά σε στέγες με φωτοβολταϊκά και εγκατάσταση Επιπλέον προσφορές εδώ

    Available on backorder

  • -17%Limited
    Net metering 10kW ενεργειακός συμψηφισμός με ΔΕΗ 6,700.00 
    5,590.00  Χωρίς ΦΠΑ
    6,931.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Net metering 10kW για ενεργειακό συμψηφισμός  και εξοικονόμηση με ΔΕΗ με παραγωγή ως 16.600kWh ανά έτος 

    Available on backorder

  • -22%Limited
    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για εξοχική κατοικία. Φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 45watt - 55 watt.
    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτo 1.2kWh/24ωρο-12v 599.00 
    465.00  Χωρίς ΦΠΑ
    576.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για εξοχική κατοικία

    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 65watt – 75 watt

    Αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ / πακέτο για μικρό ψυγείο 65-75 watt /12V   ή 220V με προσθήκη inverter

    In stock

  • -29%LimitedSold Out
    5kw Mitsubishi Electric 7,280.00 
    5,200.00  Χωρίς ΦΠΑ
    6,448.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    5kw με φωτοβολταικά Mitsubishi PV (250W) 250 watt πολυκρυσταλλικού πυριτίου

    Παράγει κατά μέσο όρο 6500kw το έτος ( για περιοχές Αττικής και νοτιότερα ) ενώ καλύπτει επιφάνεια 35-40 τετραγωνικών μέτρων σε πέρκολα ή 60 – 80 τετραγωνικών μέτρων σε ταράτσα . Εξοικονομεί 800-1000 ευρώ το χρόνο και αποσβαίνει το κόστος εγκατάστασης σε 5.5 – 6.5 χρόνια.

     Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

  • -14%LimitedSold Out
    Προσφορά Net metering 5kW  φωτοβολταϊκού πακέτου για ενεργειακό συμψηφισμό  και εξοικονόμηση σε λογαριασμούς της ΔΕΗ έως 1250 ευρώ ανά έτος.
    Net metering 5kW φωτοβολταϊκό πακέτο με 440 watt πανελ 3,950.00 
    3,400.00  Χωρίς ΦΠΑ
    4,216.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Προσφορά Net metering 5kW  φωτοβολταϊκού πακέτου για ενεργειακό συμψηφισμό  και εξοικονόμηση σε λογαριασμούς της ΔΕΗ έως 1250 ευρώ ανά έτος.

    Out of stock

  • -21%Limited
    4.6 kwh- 5.8kwh/24v/220AC - 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Europe Premium ( 5 χρόνια εγγύηση*)
    5 kwh- 7kwh/24v/220AC – 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Premium 3,750.00 
    2,950.00  Χωρίς ΦΠΑ
    3,658.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    4 τεμ. Φ/Β panel Solar Energy SE 270/ 270-275 watt Poly/ Ευρωπαϊκά. Διαθέτουν θετική ανοχή και ισχύ σε watt. Δηλαδή αποδίδουν πάντοτε περισσότερα watt από την ονομαστική τους ισχύ, υψηλής απόδοσης εγκατεστημένης ισχύος 1080 watt έως + 5% μεγαλύτερη απόδοση. Διατίθενται με 12 χρόνια εγγύησης εργοστασιακής υλικού και 25 χρόνια εγγύηση απόδοσης 80%.

    1 τεμ. inverter καθαρού ημιτόνου Phoenix 24/1600  ρεύμα ισχύς εκκίνησης 3200 watt υψηλής αξιοπιστία. Κατάλληλο για λειτουργία όλων των συσκευών αντίστοιχης ισχύος. Παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% από την αυτοκατανάλωση λόγω σταθεροποιημένου ημιτόνου. Εγγύηση 60 μήνες (5 χρόνια)

    4 τεμ. Μπαταρίες S. Energy ECOAGM 220/ 250AH C100  τύπου VRLA/AGM αντίστοιχων προδιαγραφών με τις GEL μπαταρίες. (βαθιάς εκφόρτισης κλειστού τύπου διάρκειας 10 -12 ετών ζωής). Σύνολο 828ΑΗ/12V

    Δυνατότητα προσθήκη 2V μπαταριών  υψηλής αντοχής  και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής  σε ακραίες χρήσεις με μικρό επιπλέον κόστος.

    1 τεμ. Ρυθμιστή φόρτισης Phocos CXN 40 ( Ψηφιακός προγραμματιζόμενος) ( 2 χρόνια εγγύηση)

    Δυνατότητα προσθήκης ρυθμιστή MPPT με datalogger  για αύξηση απόδοσης έως 25% με μικρό επιπλέον κόστος.

    Available on backorder

  • -32%Limited
    φωτοβολταικό luxor-ECO-LINE-HALF CELL M144-525-545W-540-watt για net metering, οικιακά φωτοβολταικά, πάρκα Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144
    Φωτοβολταικό Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144-Γερμανίας 329.00 
    224.00  Χωρίς ΦΠΑ
    277.76  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Φωτοβολταικό Luxor 540 watt mono half cell ecoline LX-540M/182-144-Γερμανίας

    Κατάλληλο για net-metering, οικιακά φωτοβολταικά,  πάρκα και φωτοβολταικοί σταθμοί

    Ελαχιστη ποσότητα αγοράς 9 τεμάχια 

    Available on backorder

  • -33%LimitedSold Out
    390 watt 400 watt φωτοβολταϊκό πάνελ πλαίσιο ευρωπαικό μονοκρυσταλλικού πυριτίου
    SE 390W – 400 WATT ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΠΑΝΕΛ Μονοκρυσταλλικό ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ 267.00 
    179.00  Χωρίς ΦΠΑ
    221.96  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    SE 390W – 400 WATT  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΠΑΝΕΛ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Solar Energy Μονοκρυσταλλικού Πυριτίου 72 CELLS

    Out of stock

  • -28%Limited
    Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh (ψυγείο, φωτισμό, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, ανεμιστήρα, φορτιστές, απορροφητήρα ή εργαλεία)
Ρεύμα χωρίς την ύπαρξη δικτύου ΔΕΗ σε εξοχική κατοικία
    Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh 2,400.00 
    1,720.00  Χωρίς ΦΠΑ
    2,132.80  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό με εγκατάσταση έως 4,5kwh (ψυγείο, φωτισμό, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, ανεμιστήρα, φορτιστές, απορροφητήρα ή εργαλεία)

    Ρεύμα χωρίς την ύπαρξη δικτύου ΔΕΗ σε εξοχική κατοικία

    Available on backorder

Recently viewed products

  • -13%Limited
    Λαμπτήρας 7w/12v 9.00 
    7.80  Χωρίς ΦΠΑ
    9.67  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    7 watt / 12v οικονομικού τύπου απόδοσης 45watt λάμπας πυρακτώσεως

    CFL PHOCOS ‘λαμπτήρες με 15 W και 30 W Κατανάλωση ρεύματος ανοίξει μια νέα σειρά για 12 V DC εξοπλισμό φωτισμού. Η διάρκεια ζωής του λαμπτήρα είναι περισσότερο από 8.000 ώρες. Η νέα έκδοση των λαμπτήρων CFL ρυθμίζεται τώρα από ένα DC-προθέρμανσης κύκλωμα το οποίο καθιστά εξαιρετικά υψηλό αριθμό των κύκλων (IEC925).

     

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    In stock

  • -35%LimitedSold Out
    LS1012E PWM ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ EPSOLAR 10Α 12V 17.00 
    11.00  Χωρίς ΦΠΑ
    13.64  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    PMW Ρυθμιστής φόρτισης 10A / 12V για φωτοβολταϊκά συστήματα. Εύκολος στην εκγατάσταση και στην ρύθμιση, ιδανικός και αξιόπιστος για μικρά βιομηχανικά και οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα. Μεγιστοποιεί την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας και την απόδοση λειτουργίας του φωτοβολταικού σας συτήματος. Αξιόπιστος και ποιοτικός PMW Ρυθμιστής φόρτισης.

    Τάση:12V

    Ονομαστικό Ρέυμα: 10A
    Μέγιστη τάση μπαταρίας: 16V
    Μέγιστη τάση ανοιχτού κύκλωματος Φ/Β πάνελ 30V

    Χαρακτηριστικά:
    Υψηλής απόδοσης φόρτιση τεχνολογίας PWM, αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και βελτίωση της απόδοσης του αυτόνομου φωτοβολταικού σας συστήματος
    Χρησιμοποιείται ηλεκτρονικός διακόπτης για την διαχείρισης ρεύματος από τα Φ/Β προς τις μπαταρίες  με το MOSFET, χωρίς μηχανικό διακόπτη
    Ενδείξεις LED που παρουσιάζουν  την κατάσταση τάσης και του επιπέδου φόρτισης της  μπαταρίας
    Δυνατότητα έλεγχου της εξόδου του φορτίου
    Αντιστάθμιση θερμοκρασίας, παροχή ρυθμίσεων των  παραμέτρων φόρτισης και εκφόρτισης
    Εργονομικός σχεδιασμός

     

    Ηλεκτρονικές προστασίες ρυθμιστή:
    Προστασία  από υπερφόρτωση
    Προστασία  από από βραχυκύκλωμα
    Προστασία  μπαταρίας από αποφόρτιση
    Προστασία αντίστροφης πολικότητας μπαταρίας

    Out of stock

  • -10%LimitedSold Out
    2 PzB 150 2V Μπαταρία SUNLIGHT βαθιάς εκφόρτισης 49.00 
    44.00  Χωρίς ΦΠΑ
    54.56  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    2 PzB 150 2V Μπαταρία SUNLIGHT βαθιάς εκφόρτισης. Μπαταρία έλξεως – traction, ανοιχτού τύπου με υγρά, με 2500 κύκλους στο 50% DOD και με εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές που απαιτείται βαθιά εκφόρτιση. Κατάλληλη για ηλεκτρικά ανυψωτικά μηχανήματα – κλαρκ – clark, service σε σκάφη, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα και γενικότερα ηλεκτροκίνητες εφαρμογές. Οι μπαταρίες έλξης της SUNLIGHT (έλξης) βελτιστοποιούν την επιχείρησή σας, καθώς παρέχουν καθημερινά αξιόπιστη ενέργεια στα βιομηχανικά σας ή και επαγγελματικά σας οχήματα.

    Out of stock

  • Inverter Καθαρού Ημιτόνου Premium SK – 4000-S-TY-12V 1,270.00 
    1,239.00  Χωρίς ΦΠΑ
    1,536.36  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Όνομα Προϊόντος: Premium SK – 4000-S-TY-12V

    Τάση: 12V

    Σειρά: Premium S με ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη ενδείξεων

    Πανίσχυρος και αξιόπιστος Inverter καθαρού ημιτόνου  Premium SK – 4000-S-TY-12V από την Solar Energy υψηλής απόδοσης  με εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με την αυτοκατανάλωση των τροφοδοτούμενων συσκευών έως και 25%. Ο καθαρός μετατροπέας ημιτονοειδούς κύματος παρέχει μια μορφή κυματομορφής τάσης εξόδου που έχει πολύ χαμηλή αρμονική παραμόρφωση. Κατάλληλο για όλες τις συσκευές με αυτήν την τάση και συχνότητα λειτουργίας. Υποστηρίζει και συσκευές οι οποίες έχουν απαίτηση μεγάλου ρεύματος κατά την εκκίνησή τους. Το προϊόν είναι σύμφωνο με τα πρότυπα ποιότητας, ασφαλείας και καλής λειτουργίας Ευρωπαϊκών αγορών – Γερμανικής τεχνολογίας.

    Χρήση: τροχόσπιτα, γιοτ, σκάφη, φωτοβολταϊκά συστήματα, υβριδικά συστήματα, τροχοβίλες, συμπιεστές, κλιματιστικά, κινητήρες, αντλίες απομακρυσμένοι αποθηκευτικοί χώροι, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικές συσκευές γραφείου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, laptop, φορτιστές κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρικά εργαλεία, κ.λπ.. Οι  inverters αυτού του είδους μπορούν επίσης να αποτρέψουν σφάλματα των υπολογιστών, τους θορύβους και τις δυσλειτουργίες σε οθόνες, την τηλεόραση, τις κονσόλες παιχνιδιών κλπ. Παράλληλα αποτελούν μια αξιόπιστη πηγή ενέργειας για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές σας.

    Εγγύηση Προϊόντος: 30 Μήνες

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

    In stock

  • -13%Limited
    Υβριδικό φωτοβολταϊκό σύστημα 4.2Kwh -5.2kwh 2,300.00 
    1,990.00  Χωρίς ΦΠΑ
    2,467.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Ανάλυση Υβριδικού συστήματος 4.2 kwh– 5.0 kwh (ανά 24ωρο τους καλοκαιρινούς μήνες με το αντίστοιχο αιολικό δυναμικό)

     

    Συσκευές: Ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α Μεσαίο( 120-150watt) , Μικρό Πληντήριο ΕCO (έως 600watt) + Φωτισμός + 8 λάμπες + Τηλεόραση +  μικροσυσκευές 550wh

     Τιμή χωρίς ΦΠΑ

     

    In stock

  • -38%LimitedSold Out
    Rolls 12 CS 11PS
    Rolls 12 CS 11PS 1,351.00 
    839.00  Χωρίς ΦΠΑ
    1,040.36  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    357ΑΗ 12V 10 χρόνια εγγύηση

    Series 5000 – 12Volt (6 Στοιχεία) Διπλό δοχείο

    SERIES 5000 MARINE / 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ  

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

  • -41%LimitedSold Out
    Ανεμογεννήτρια 500-600 watt &750 watt max /24v 890.00 
    527.00  Χωρίς ΦΠΑ
    653.48  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Ανεμογεννήτρια 500 watt 24v με μέγιστη ισχύ /750 watt max /24v αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής τύπου Marine για χρήση κοντά σε θάλασσα.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

  • -16%Limited
    Φορτιστής Μπαταριών Blue Power IP67 Charger 12/17 (1 ‘Εξοδος+Si) 174.00 
    147.00  Χωρίς ΦΠΑ
    182.28  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Φορτιστής Blue Power IP 67 πλήρως προστατευμένος: αδιάβροχος, με προστασία κατά των κραδασμών και της ανάφλεξης
    Ο φορτιστής Blue Power IP67 δεν κινδυνεύει από νερό, έλαια ή βρωμιά. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα σε καλούπια ρητίνης.

    Τιμή Χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -23%LimitedSold Out
    EXTRA-Οικονομικό Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα 1.55KWH – 1.75 kwh 650.00 
    499.00  Χωρίς ΦΠΑ
    618.76  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    EXTRA-Οικονομικό Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα 1.55KWH – 1.75 kwh

    Out of stock

  • -16%LimitedSold Out
    Victron Energy-Phoenix 12/180 86.00 
    72.67  Χωρίς ΦΠΑ
    90.11  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Ο Victron Energy-Phoenix 24/180 διαθέτει: 180 watt 24 Volt Mας εξασφαλίζει απόδοση καθαρού ημιτόνου, υψηλή ισχύς κορυφής και υψηλή απόδοση. Ο συνδυασμός υψηλής συχνότητας και γραμμικής συχνότητας διασφαλίζει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος. Τάση Εισόδου: 21V – 31V DC Συνεχής ισχύς εξόδου: 180VA στους 25° C Συνεχής ισχύς: 175W / 150W στους 25° C/ 40° C Ισχύς εκκινήσεως: 350W Μέγιστη Απόδοση: 88% Ψύξη: με ελεύθερο αερισμό και ανεμιστήρα (fan) Προστασία: από βραχυκύκλωμα εξόδου, υπερφόρτωση, χαμηλή τάση μπαταρίας, υπερθέρμανση Έξοδος: 120V/50Hz/60Hz SinusMax. Ανώτερη τεχνολογία. Αναπτύχθηκε για επαγγελματική χρήση, η σειρά μετατροπέων Phoenix είναι κατάλληλη για το ευρύτερο φάσμα εφαρμογών. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας με συμπαγείς διαστάσεις. Χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Έχει ως Φιλοσοφία τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και οι δεκαετίες εμπειρίας στην ανάπτυξη καινοτόμων κατασκευών που το κάνουν αυτό δυνατό. Mε ειδική συμπαγή σχεδίαση που διασφαλίζει την σταθερότητα, μέσω χρηστικού βραχίονα. Εύχρηστο και με εύκολη τοποθέτηση. Κατάλληλο για πληθώρα εφαρμογών. Διατίθεται με εύκολο πιάσιμο στην μετακίνηση ξεκούραστο για τον χειριστή.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

υπολογισμός 2022,2023, Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου τιμη εγκατασταση, Έκπτωση υπολογισμός 2022,2023,

υπολογισμός 2022,2023, Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου τιμη εγκατασταση,Έκπτωση υπολογισμός 2022,2023,

υπολογισμός 2022,2023, Νet-metering 10kw με μπαταρία 10kwh λιθίου τιμή με Φ/Β 460 WATT. Ενεργειακός συμψηφισμός. Εξοικονόμηση ενέργειας. επιδοτήσεις, τιμη εγκατασταση. Χονδρική υπολογισμός 2022,2023,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories