Υβριδικοί inverters με φορτιστή για φωτοβολταϊκά

Οι συνηθισμένοι υβριδικοί ηλιακοί μετατροπείς, επίσης γνωστοί ως μετατροπείς πολλαπλών λειτουργιών, βρίσκονται στην καρδιά κάθε απλού, οικονομικού συστήματος αποθήκευσης μπαταρίας στο σπίτι Οι υβριδικοί μετατροπείς είναι ουσιαστικά ένας ηλιακός μετατροπέας με ενσωματωμένο μετατροπέα μπαταρίας / φορτιστή. Αυτοί οι σύγχρονοι μετατροπείς χρησιμοποιούν μετρητές ενέργειας και λογισμικό που μπορούν να προγραμματιστούν για τον προσδιορισμό της πιο αποτελεσματικής χρήσης της διαθέσιμης ενέργειας σας. Μάθετε περισσότερα για τους υβριδικούς μετατροπείς εδώ.

Υβριδικοί ινβερτερς υβριδικός με φορτιστή για φωτοβολταϊκό

Υβριδικοί ινβερτερς υβριδικός με φορτιστή για φωτοβολταϊκό

Τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας οικιακής μπαταρίας και εκτός δικτύου μπορούν να χωριστούν στις τέσσερις παρακάτω κατηγορίες:

Μετατροπείς εκτός δικτύου και υβριδικών πολλαπλών λειτουργιών

Σύστημα αποθήκευσης ενέργειας μπαταρίας όλα σε ένα BESS

Υβριδικοί inverters με φορτιστή για φωτοβολταϊκά

Συστήματα μπαταριών – αποθήκευση ενέργειας

Οι υβριδικοί μετατροπείς είναι ο απλούστερος και οικονομικότερος τρόπος για να προσθέσετε χώρο αποθήκευσης μπαταρίας , αλλά έχουν ορισμένους περιορισμούς, με κύριο να είναι η περιορισμένη έξοδος ισχύος ή μέγιστης ισχύος (ανατρέξτε στο διάγραμμα σύγκρισης παρακάτω). Ορισμένοι υβριδικοί μετατροπείς δεν έχουν δυνατότητα εφεδρικής ισχύος ή η εφεδρική ισχύς είναι πολύ περιορισμένη, επομένως μόνο μικρά (βασικά) φορτία μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Για την προσθήκη μιας μπαταρίας σε μια υπάρχουσα ηλιακή εγκατάσταση, υπάρχουν πολλοί εξειδικευμένοι υβριδικοί μετατροπείς συζευγμένου AC , όπως το Sunny Boy Storage από την SMA. Μια άλλη επιλογή είναι η προσθήκη ενός συστήματος μπαταρίας AC, όπως το Tesla Powerwall 2 ή το Sonnen ECO.

Για έναν πιο τεχνικό οδηγό για την επιλογή και το μέγεθος ενός ηλιακού υβριδικού ή μετατροπέα μπαταρίας και συστήματος αποθήκευσης ενέργειας, ανατρέξτε στον Τεχνικό οδηγό για την επιλογή ενός υβριδικού / εκτός δικτύου ηλιακού μετατροπέα.

31 results

  • Sort by
    ...
υπολογισμός 2022,2023, Victron Energy MultiPlus-II 48/15000/200-100, Inverter, Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, Victron Energy MultiPlus-II 48/15000/200-100, Inverter,Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, Victron Energy MultiPlus-II 48/15000/200-100 Inverter Καθαρού Ημιτόνου, τιμές, προσφορές, φωτοβολταικά, net metering φωτοβολταϊκά Χονδρική υπολογισμός 2024,2025,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories