Προϊόντα – βαθμίδες – Sungrow inverters

sungrow-inverters-δικτύου-τιμές, αγορά κόστος, προσφορά, εκπτώσεις, net-metering-φωτοβολταϊκά

sungrow-inverters-δικτύου-τιμές, αγορά κόστος, προσφορά, εκπτώσεις, net-metering-φωτοβολταϊκά

Ποιά είναι η Sungrow;

Η Sungrow Power Supply Co., Ltd. (“Sungrow”) είναι η μάρκα μετατροπέων με τις περισσότερες δυνατότητες τραπεζών στον κόσμο με πάνω από 224 GW εγκατεστημένα παγκοσμίως από το 2021. Ιδρύθηκε το 1997 από τον καθηγητή Πανεπιστημίου Cao Renxian, η Sungrow είναι ηγέτης στην έρευνα και ανάπτυξη ηλιακών μετατροπείς με τη μεγαλύτερη αποκλειστική ομάδα Ε&Α στον κλάδο και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων που προσφέρει λύσεις φωτοβολταϊκών μετατροπέων και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας για εφαρμογές κοινής χρήσης, εμπορικές και βιομηχανικές και οικιακές εφαρμογές, καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις πλωτών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Με ισχυρό ιστορικό 25 ετών στον χώρο των φωτοβολταϊκών, η Sungrow παράγει ηλεκτροπαραγωγικές εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 150 χώρες.

Ως ηγέτης της καινοτομίας στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας, η Sungrow διαθέτει μια δυναμική ομάδα τεχνικής Ε&Α που αποτελείται από περισσότερους από 2600 υπαλλήλους. Η Εταιρεία έχει επίσης επενδύσει το δικό της εσωτερικό κέντρο δοκιμών εγκεκριμένο από την SGS, την CSA και την TÜV Rheinland. Το 2019, η Sungrow ξεκίνησε το μεγαλύτερο εργοστάσιο μετατροπέων στον κόσμο. Η παγκόσμια ετήσια παραγωγική ικανότητα της εταιρείας φτάνει τα 140 GW, συμπεριλαμβανομένων 20 GW παραγωγής στο εξωτερικό.

Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων και υπηρεσιών, η Sungrow δεσμεύεται να παρέχει καθαρή ενέργεια για όλους και είναι σταθερή στις προσπάθειές της να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης της τεχνολογίας μετατροπής καθαρής ενέργειας. Μάθετε περισσότερα για το Sungrow επισκεπτόμενοι το www.sungrowpower.com.

Sungrow inverters

Οι μετατροπείς στοιχειοσειρών μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα (DC) από τα φωτοβολταϊκά πάνελ σας σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που μπορεί να τροφοδοτηθεί στο ηλεκτρικό δίκτυο.
Οι μετατροπείς στοιχειοσειρών χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον σε οικιακά και εμπορικά ηλιακά έργα, όπως εγκαταστάσεις σε στέγες, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, επίγεια βάση και εγκαταστάσεις παρακολούθησης. Οι μετατροπείς στοιχειοσειρών Sungrow διατίθενται σε εύρος ισχύος μεταξύ 2,5 kW και 250 kW.

15 results

  • Sort by
    ...
υπολογισμός 2022,2023, SUNG SG250HX, τριφασικός, net metering, inverter δικτύου, Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, SUNG SG250HX, τριφασικός, net metering, inverter δικτύου,Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, Οικϊακά φωτοβολταϊκά, Inverter Δικτύου, SUNG SG250HX, τριφασικός, εγκατάσταση net metering, μείωση ρεύματος, ΔΕΗ, κατάλογοι Χονδρική υπολογισμός 2024,2025,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories