Προϊόντα – βαθμίδες – Kaco inverters

kaco-inverter-δικτύου-τιμές, αγορά κοστος, προσφορά , εκπτώσεις, net-metering-φωτοβολταικά

kaco-inverter-δικτύου-τιμές, αγορά κόστος, προσφορά, εκπτώσεις, net-metering-φωτοβολταϊκά

Η KACO new energy, είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία με αφοσίωση και πάθος για την έρευνα, αντιπροσωπεύει υψηλής ποιότητας μηχανολογικές δεξιότητες στον τομέα της ανεξάρτητης και αποκεντρωμένης παροχής ενέργειας. Οι μετατροπείς της έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας σε όλο τον κόσμο. Υλοποιεί έργα με ποιότητα και δέσμευση και αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα “made in Germany”.

Το 1999, η KACO new energy έφερε επανάσταση στην αγορά με τον πρώτο μετατροπέα σειράς χωρίς μετασχηματιστή. Μέχρι σήμερα, οι Kaco inverters κατασκευάζονται στη Γερμανία, και έχουν από καιρό κατακτήσει τις παγκόσμιες αγορές. Είναι εξοπλισμένοι για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών σε Φ/Β εγκαταστάσεις όλων των μεγεθών – από μονοκατοικίες έως αποκεντρωμένα ηλιακά πάρκα πολλών μεγαβάτ.

Ο μετατροπέας Kaco τροφοδοτεί το σπίτι σας

Ο μετατροπέας πλέγματος Kaco έχει σχεδιαστεί για μια οικογενειακή κατοικία ή μια μικρή επιχείρηση. Λειτουργεί με ηλιακούς συλλέκτες στον τελευταίο όροφο για να μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια συνεχούς ρεύματος (DC) από την ηλιακή συστοιχία σε ηλεκτρική ενέργεια εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) που μπορεί να γίνει αποδεκτή από το δίκτυο κοινής ωφέλειας και να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας.

Βασικές πληροφορίες των φωτοβολταϊκών μετατροπέων

Οι ηλιακοί φωτοβολταϊκοί μετατροπείς είναι αυτοί που μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα σε εναλλασσόμενο. Αυτοί οι μετατροπείς μετατρέπουν επίσης την ηλεκτρική ενέργεια από τα πάνελ σε επίπεδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το σπίτι σας. Συνήθως ταξινομούνται σε κιλοβάτ, πράγμα που σημαίνει ότι θα παράγουν ισχύ 1.000 watt εάν λειτουργούν με πλήρη ισχύ. Ένας μετατροπέας πρέπει να συνδυάζεται με ηλιακούς συλλέκτες.

Τύποι μετατροπέων Kaco

Οι μετατροπείς Kaca διατίθενται σε τρεις διαφορετικούς τύπους: έναν τυπικό μετατροπέα, έναν μετατροπέα εκτός δικτύου και έναν ηλιακό μετατροπέα. Ένας τυπικός μετατροπέας χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης, ενώ ο μετατροπέας εκτός δικτύου χρησιμοποιείται όταν δεν υπάρχει σύνδεση με το δίκτυο. Ο ηλιακός μετατροπέας λειτουργεί με φωτοβολταϊκά στοιχεία και μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική.

Kaco VS Άλλες μάρκες

Οι μετατροπείς Kaco έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε οικιακούς και εμπορικούς χώρους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τύπους μετατροπέων Kaco επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της εταιρείας. Οι οικικοί πελάτες θα βρουν επίσης μια ποικιλία από εκπαιδευτικά βίντεο που είναι φτιαγμένα για να είναι εύκολα κατανοητά.

Εγγύηση

Οι Kaco Inverters υποστηρίζεονται από δύο χρόνια εγγύηση. Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής και δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου μετατροπέα.

Συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο και οικονομικό μετατροπέα που μπορεί να τροφοδοτήσει ολόκληρο το σπίτι σας, η Kaco έχει την τέλεια λύση. Τα προϊόντα τους μπορούν να παράγουν 1200 watt ρεύματος AC, το οποίο είναι αρκετό για να τροφοδοτήσει τα περισσότερα σπίτια.

20 results

  • Sort by
    ...
υπολογισμός 2022,2023, KA BLUEPLANET 125, inverter δικτύου για φωτοβολταϊκά, τιμές, Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, KA BLUEPLANET 125, inverter δικτύου για φωτοβολταϊκά, τιμές,Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, KA BLUEPLANET 125 inverter δικτύου για φωτοβολταϊκά, τιμές, εκπτώσεις, προσφορές, τεχνικά στοιχεία, net metering φωτοβολταϊκά Χονδρική υπολογισμός 2024,2025,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories