Kostal Inverter δικτύου για φωτοβολταικά

Kostal-inverter-δικτύου-για-φωτοβολταικά: Kostal Solar Electric είναι μια παγκόσμια εταιρεία με υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο. Η κύρια εστίασή τους είναι στην  κατασκευή inverter δικτύου σε στέγες για κατοικίες, εμπορικά κτίρια και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Δεσμεύονται να αναπτύξουν αποδοτικά inverter δικτυου που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια υψηλής ποιότητας και έχουν επίσης συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Tesla προκειμένου να παράγουν μερικούς από τους πιο προηγμένους μετατροπείς στην αγορά σήμερα.

Διαδικασία εγκατάστασης ηλιακού πάνελ Kostal

Μεγαλύτερη ανεξαρτησία, χαμηλότερο κόστος ενέργειας: Ηλιακή ενέργεια με τον μετατροπέα PIKO και σύστημα αποθήκευσης ενέργειας

Φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς να εξαρτάται από τους προμηθευτές ενέργειας, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον – είναι ακόμη δυνατό; Νομίζουμε ότι ναι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αναπτύξει έναν μετατροπέα μπαταρίας με τον οποίο μπορείτε να παράγετε και να αποθηκεύετε προσωρινά τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια και ακόμη και να τροφοδοτείτε την ηλεκτρική ενέργεια πίσω στο ηλεκτρικό δίκτυο όταν απαιτείται. Με αυτό, μπορείτε ήδη να επιτύχετε έναν βαθμό αυτάρκειας έως και 80% αυτή τη στιγμή.

Οι ανεξάρτητες και ευέλικτες επιλογές χρήσης σας

Με το σύστημα PIKO BA, μπορείτε να παράγετε και να χρησιμοποιείτε τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια όλο το εικοσιτετράωρο. Έτσι καθορίζετε τη δική σας τιμή ηλεκτρικής ενέργειας για τα επόμενα 20 χρόνια. Το σύστημα PIKO BA αναπτύχθηκε ειδικά για τις απαιτήσεις μονοκατοικιών. Εδώ, οι ισχύς συστήματος μεταξύ 4 και 11 kWp είναι ιδανικές. Επιπλέον, τα διαφορετικά μεγέθη συστημάτων αποθήκευσης επιτρέπουν εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας. Αυτό ισχύει τόσο για συστήματα με νότιο προσανατολισμό όσο και για συστήματα ανατολής-δυτικής. Το σύστημα PIKO BA σας προσφέρει μέγιστη ευελιξία χάρη στις δύο μεμονωμένα παρακολουθούμενες εισόδους του και εξασφαλίζει βέλτιστες αποδόσεις ενέργειας. Με αυτό, μπορείτε ήδη να επιτύχετε έναν βαθμό αυτάρκειας έως και 80% αυτή τη στιγμή.

Φ/Β συστήματα για ιδιωτικά νοικοκυριά: Τα προϊόντα KOSTAL παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε απαίτηση

Kostal-inverter-δικτύου-για-φωτοβολταικά: Οι μετατροπείς KOSTAL βοηθούν τους ιδιοκτήτες κατοικιών να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τα φωτοβολταϊκά τους συστήματα, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδιώτες καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από την καθαρή ηλεκτρική ενέργεια και τους χαμηλούς λογαριασμούς ρεύματος. Αύξηση των τιμών του ρεύματος; Με τους εξαιρετικά αποδοτικούς μετατροπείς από τις σειρές PIKO και PLENTICORE, αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν

Γιατί να αγοράζετε συμβατική ηλεκτρική ενέργεια για χρήματα που κερδίζετε με κόπο; Με το δικό σας φωτοβολταϊκό σύστημα, μπορείτε να κάνετε βέλτιστη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγετε μόνοι σας σε όλο το σπίτι, χάρη στα προϊόντα KOSTAL, είτε πρόκειται για την ενσωμάτωσή τους σε ένα Έξυπνο Σπίτι είτε για άμεση μεταφορά ενέργειας σε ένα σύστημα αποθήκευσης Φ/Β. Η αχρησιμοποίητη ηλεκτρική ενέργεια απλώς διοχετεύεται στο δημόσιο δίκτυο και επιστρέφεται.

Φωτοβολταϊκά στο σπίτι: πλεονεκτήματα και οφέλη

Μειώστε αποτελεσματικά το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας μακροπρόθεσμα χρησιμοποιώντας την ενέργεια μόνοι σας και κερδίζοντας εισόδημα από την τροφοδοσία ρεύματος

Οι επιλογές επικοινωνίας σας

Kostal-inverter-δικτύου-για-φωτοβολταικά: Μαζί με την απρόσκοπτη παρακολούθηση του συστήματος αποθήκευσης και κατά συνέπεια τη διασφάλιση της επένδυσής σας στο μέλλον, το σύστημα PIKO BA σας υποστηρίζει στην ανάπτυξη του Έξυπνου σπιτιού σας. Με την τεχνολογία δικτύωσης EEBus*, οι οικιακές σας συσκευές μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή και να ελέγχονται αυτόματα. Έτσι, η ενέργεια χρησιμοποιείται αποτελεσματικά.

Πώς να εγκαταστήσετε έναν μετατροπέα Kostal

Kostal-inverter-δικτύου-για-φωτοβολταικά: Kostal είναι διαθέσιμοι τόσο σε ποικιλίες συνδεδεμένες στο δίκτυο όσο και σε ποικιλίες εκτός δικτύου. Οι μετατροπείς που συνδέονται με το δίκτυο συνδέονται στο δίκτυο κοινής ωφέλειας, συγχρονίζονται με την εταιρεία παροχής ενέργειας και μετατρέπουν εναλλασσόμενο ρεύμα σε συνεχές ρεύμα. Αυτοί οι τύποι μετατροπέων είναι ιδανικοί για σπίτια που έχουν πρόσβαση σε υπηρεσία κοινής ωφέλειας (όπως μέσω ηλεκτρικού στύλου).
Οι μετατροπείς εκτός δικτύου λειτουργούν με ηλιακούς συλλέκτες ή ανεμογεννήτριες, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας χωρίς να απαιτείται σύνδεση με το δίκτυο κοινής ωφέλειας. Αυτοί οι τύποι μετατροπέων είναι ιδανικοί για σπίτια που δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, επειδή μπορούν ακόμα να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές.

Οφέλη από την εγκατάσταση μετατροπέων Kostal

Η εγκατάσταση ενός μετατροπέα Kostal θα σας προσφέρει πολλά οφέλη. Αυτό το προϊόν είναι ένας υψηλής ποιότητας, γερμανικής κατασκευής μετατροπέας που θα σας προσφέρει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής που διατίθεται. Προσφέρει επίσης εξαιρετική εγγύηση που μπορεί να διαρκέσει έως και 25 χρόνια. Οι μετατροπείς είναι απαραίτητοι για ένα ηλιακό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Όσο περισσότερα watt έχει το σύστημά σας, τόσο πιο ακριβός πρέπει να είναι ο μετατροπέας σας. Ευτυχώς, η Kostal προσφέρει προϊόντα με διαφορετικές χωρητικότητες, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε το τέλειο για τις ανάγκες σας χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα.

συμπέρασμα

Η Kostal Solar Electric είναι ένας από τους παγκοσμιους ηγέτες εγκατάστασης inverter δικτύου.

Παράγετε ηλεκτρική ενέργεια και χρησιμοποιήστε την έξυπνα με τους ηλιακούς μετατροπείς KOSTAL
Οι ηλιακοί μετατροπείς της KOSTAL αποτελούν την καρδιά κάθε ηλιακού συστήματος. Χάρη σε αυτά, η ηλιακή ενέργεια που παράγεται από τις μονάδες είναι αξιοποιήσιμη επειδή τη μετατρέπουν σε τυπικό εναλλασσόμενο ρεύμα.

Οι ηλιακοί μετατροπείς KOSTAL προσφέρουν τη σωστή λύση για κάθε απαίτηση χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων που διατίθενται σε διάφορες κατηγορίες ηλεκτρικής ενέργειας.
Επισκόπηση προϊόντων KOSTAL

PIKO MP plus: ο μονοφασικός ηλιακός μετατροπέας
Ευέλικτη σχεδίαση συστήματος με έως 2 MPPT, ονομαστική ισχύ έως 5,0 kW και ενσωματωμένη διαχείριση σκιών

Στο PIKO MP plus

PIKO IQ: ο τριφασικός ηλιακός μετατροπέας
Ευέλικτη σχεδίαση συστήματος με 2 MPPT, ονομαστική ισχύ έως 10 kW και ενσωματωμένη διαχείριση σκιών

Στο PIKO IQ

PLENTICORE plus: ο τριφασικός ηλιακός μετατροπέας
Ευέλικτη σχεδίαση συστήματος με 3 MPPT, ονομαστική ισχύ έως 10 kW και ενσωματωμένη διαχείριση σκιών

Στο PLENTICORE plus

PIKO 12-20: ο τριφασικός ηλιακός μετατροπέας
Ευέλικτη σχεδίαση συστήματος με έως 3 MPPT, ονομαστική ισχύ έως 20 kW, ενσωματωμένη διαχείριση σκιών και διακόπτης ζεύξης

Προς ΠΙΚΟ 12-20

PIKO CI – ο τριφασικός ηλιακός μετατροπέας
Ευέλικτη σχεδίαση συστήματος με έως και 4 MPPT, ονομαστική ισχύ έως 60 kW, ενσωματωμένη διαχείριση σκιών και διακόπτης ζεύξης

Προς PIKO CI
Ηλιακοί μετατροπείς KOSTAL: η διασύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο
Οι ηλιακοί μετατροπείς της KOSTAL είναι απαραίτητοι για κάθε σύστημα: καθιστούν την ηλιακή ενέργεια αξιοποιήσιμη εξαρχής.

Η καρδιά του ηλιακού συστήματος
Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τις ηλιακές μονάδες είναι συνεχές ρεύμα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, επειδή τα ευρωπαϊκά δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας έχουν σχεδιαστεί για εναλλασσόμενο ρεύμα.

Γι’ αυτό οι ηλιακοί μετατροπείς της KOSTAL μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα από τις ηλιακές κυψέλες σε εναλλασσόμενο ρεύμα συμβατό με το δίκτυο. Σημαίνει ότι η ηλιακή ενέργεια που παράγεται μπορεί να τροφοδοτηθεί στην υπάρχουσα ηλεκτρική υποδομή και να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο νοικοκυριό, ενώ η πλεονάζουσα ενέργεια διοχετεύεται στο δημόσιο δίκτυο.

Οι ηλιακοί μετατροπείς KOSTAL αποτελούν την καρδιά κάθε φωτοβολταϊκού συστήματος και συνεπώς τη διεπαφή μεταξύ των ηλιακών μονάδων και του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, και χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερα υψηλή απόδοση και αξιοπιστία τους.

Με έναν ηλιακό μετατροπέα KOSTAL, κανένα άλλο στοιχείο – εκτός από τον προαιρετικό έξυπνο μετρητή ενέργειας KOSTAL για τη μέτρηση της οικιακής κατανάλωσης – δεν χρειάζεται να λαμβάνεται υπόψη κατά τον σχεδιασμό του συστήματος, επειδή περιλαμβάνονται ήδη σε όλους τους μετατροπείς. Σχεδόν κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα μπορεί να εξοπλιστεί με ηλιακό μετατροπέα της KOSTAL.

19 results

  • Sort by
    ...
υπολογισμός 2022,2023, KOSTAL PIKO CI 60k W Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικός, Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, KOSTAL PIKO CI 60k W Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικός,Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, KOSTAL PIKO CI 60k W Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικός,τιμές, προσφορές, φωτοβολταικά, net metering φωτοβολταϊκά Χονδρική υπολογισμός 2024,2025,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories