Growatt Ινβέρτερ Δικτύου

Πληροφορίες σχετικά με τους  Growatt-Inverters δικτυου.

Growatt Ινβέρτερ Δικτύου

Η Growatt, επίσης γνωστή ως Growatt New Energy Technology, είναι μια από τις πιο αστρικές και καθιερωμένες εταιρείες παραγωγής μετατροπέων, που εξυπηρετούν μερικούς από τους πιο μοναδικούς, προσιτούς και υψηλής απόδοσης φωτοβολταϊκούς μετατροπείς και συστήματα αποθήκευσης. Ενώ η καταγωγή της είναι στο Shenzen της Κίνας, η εταιρεία έχει πλέον ξεκινήσει πέρα ​​από τα όριά της σε χώρες όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ και πρόσφατα στην Αυστραλία. Ως εκ τούτου, η αναγνώρισή του είναι ευρέως αποδεκτή μαζί με άλλους εξέχοντες Ευρωπαίους μετατροπείς. Η αναθεώρηση μετατροπέων Growatt θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μετατροπείς της Growatt ειδικότερα. Θα σας δώσει πιθανώς την καλύτερη απάντηση. Είναι καλοί οι μετατροπείς Growatt;

Growatt Ινβέρτερ Δικτύου: Η Growatt εισήλθε στην αγορά των ηλιακών μετατροπέων με σκοπό να παράγει μετατροπείς εισόδου, οι οποίοι έφεραν ορισμένα ζητήματα αξιοπιστίας. Ένα από τα πιο απτά προβλήματα αντιμετωπίστηκε με τον μετατροπέα Growatt 5000MTL 5kW. Παρά την εμφάνιση μιας εποχιακής και θαυμάσιας απόδοσης κατά της υψηλής ακτινοβολίας (βαθμολογία βαθμού Α) και της μέσης ακτινοβολίας (βαθμολογία βαθμού Β), τέθηκε το ερώτημα: υποψιάζοντας την αξιοπιστία του λόγω του πρώτου δείγματος που απέτυχε να διατηρήσει στο πείραμα στα εργαστήρια του Photon Magazine, απαιτώντας ανταλλακτικό μετατροπέα για να ολοκληρώσετε τη δοκιμή.

Προκάλεσε επίσης έκπληξη όταν μερικοί από τους μετατροπείς που κυκλοφόρησαν νωρίτερα δεν κατάφεραν να ενσωματώσουν με το ηλιακό σύστημα με τα ίδια τυπικά σφάλματα, όπως “σφάλμα 117” ή “σφάλμα 102” ή “Χωρίς σύνδεση AC” και επίσης “Χαμηλή απομόνωση PV” ” Οι χρήστες αντιμετώπισαν σφάλματα και σφάλματα όπως το “PV Isolation Low” λόγω διαρροής DC ή αποτυχίας του μετατροπέα να συμμορφωθεί με μία συμβολοσειρά.

Μάθετε ποιος μετατροπέας θα ήταν ο καλύτερος για εσάς. Λάβετε τη βοήθεια του Solar Expert’s

Growatt Ινβέρτερ Δικτύου Αναθεώρηση Μετατροπέων Growatt
Παρόλο που η Growatt δεν υπήρχε εδώ και αιώνες στην ηλιακή αγορά όπως και άλλες γνωστές εταιρείες κατασκευαστών μετατροπέων, η βελτίωση των τελευταίων μετατροπέων έναντι των προκατόχων τους και η ίδρυση των τοπικών γραφείων με την παντοδύναμη υποστήριξη πελατών είναι εξαιρετικά αισθητή. Επομένως, οι ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την αναθεώρηση μετατροπέων Growatt θα περιλαμβάνουν όλα τα βασικά κριτήρια που πρέπει να έχει ένας τέλειος μετατροπέας.

Εσείς, αγαπάτε, για να διαβάσετε άλλους Δημοφιλείς κριτικές μετατροπέα, μεταβείτε στις Κριτικές Solar Inverter

Ποια Είναι Η Χωρητικότητα Του Μετατροπέα Growatt;
Λοιπόν, ο μετατροπέας Growatt μπορεί να είναι φθηνότερος σε σύγκριση με πολλούς σύγχρονους δρομείς, αλλά το εύρος ισχύος τους είναι εκπληκτικά υπέροχο, που κυμαίνεται από 1kW έως 2.52kW. Ο μετατροπέας TL-X της Growatt μπορεί να παράγει από 2,5kW έως 6,0kW, που είναι τεράστιος. Η εταιρεία στοχεύει τόσο κατοικίες όσο και εμπορικές ιδιοκτησίες με την εκτεταμένη υποστήριξη και λύσεις σε εφαρμογές εντός και εκτός δικτύου και έξυπνα συστήματα διαχείρισης οικιακής ενέργειας

Growatt Ινβέρτερ Δικτύου Ποια Είναι Η Ανάγκη Διεθνούς Τυποποίησης Πιστοποίησης;
Πώς θα είστε σίγουροι ότι είναι συμβατοί; Λοιπόν, όλοι οι τρέχοντες μετατροπείς τους συμμορφώνονται με το διεθνές πρότυπο και, ως εκ τούτου, είναι πιστοποιημένοι με OHSAS18001, ISO14001 και ISO9001.

Θα Ταιριάζει Η Αποδοτικότητα Με Την Απαίτηση CEC;
Το κάνουν. Στην πραγματικότητα, η απόδοση των ηλιακών μετατροπέων κυμαίνεται μεταξύ 95 και 98% (όπως απαιτεί η CEC μεταξύ 97,2-98,4%). Παραδόξως, η τελευταία σειρά MIN 2500-6000TL-XH της Growatt έχει απόδοση έως και 98,4%, ξεπερνώντας μερικές από τις κορυφαίες μάρκες της ηλιακής βιομηχανίας. Δείχνει ότι η ασυμβίβαστη ποιότητά τους σε προσιτή τιμή είναι μια κάρτα ατού.

Είναι Το Ανθρώπινο Δυναμικό Και Η Έρευνα Και Ανάπτυξη Παγκόσμιας Κλάσης;
Έχοντας ιδρύσει το 2010, η εταιρεία έχει αυξηθεί με περισσότερους από 1200 υπαλλήλους από το 2017 και μετράει. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 150 μηχανικοί της R&D που εργάζονται στην Growatt Company, οι οποίοι έχουν 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ανάπτυξης μετατροπέα. Η γνώση και η εμπειρογνωμοσύνη τους επιμελήθηκαν για να δημιουργήσουν περισσότερα από 60 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, καθώς και την ακμή των ισχυρών τεχνολογιών.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ο Growatt προσπάθησε αρκετά για να φτάσει τόσο μακριά. Επιτεύχθηκε μόνο λόγω της δέσμευσής τους να εξυπηρετούν premium προϊόντα, μια αλλαγή στην τελευταία τους τεχνολογία inverter, τον σχολαστικό έλεγχο ποιότητας και τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών σε όλες τις χώρες. Η ποιότητα διασφαλίζεται χρησιμοποιώντας τις πέντε ποιοτικές διαδικασίες μηχανικής, όπως

Μηχανική σχεδιασμού
Μηχανική κατασκευής
Μηχανική εξαρτημάτων
Μηχανική δοκιμών
Μηχανική αξιοπιστίας
Αυτή η εταιρεία έχει αναπτύξει τη δική της εξειδίκευση στην κατασκευή συστημάτων παρακολούθησης, EV σωρού φόρτισης, Bus micro-grid, συστήματα αποθήκευσης, συμβολοσειρά και κεντρικούς μετατροπείς. Επομένως, δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί αυτή η εταιρεία έλαβε κριτική αναγνώριση από όλο τον κόσμο για την καινοτομία και την τεχνολογική της πρόοδο.

Είναι Καλοί Οι Μετατροπείς Growatt;
Ranking and Accolades: Από την ίδρυσή της, η Growatt κατάφερε να μεταφέρει πάνω από 1,7 εκατομμύρια μετατροπείς σε περισσότερες από 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, αναπτύσσοντας τη θέση της μέσω της τεράστιας αφοσίωσης και της δυναμικής αξιοπιστίας της.

Η φωτοβολταϊκή μάρκα Brand Rankings (PVLB), η μόνη έκθεση έρευνας δεδομένων στην Κίνα, η οποία υποστηρίζει ένα πολυδιάστατο σύστημα αξιολόγησης, στέφθηκε τον μετατροπέα Growatt ως το Νο 1 κινεζικό εμπορικό σήμα οικιακού μετατροπέα PV για τρία συνεχόμενα χρόνια.

Η PVLB λαμβάνει υπόψη παράγοντες, όπως στρατηγικές μάρκετινγκ, πολιτική πωλήσεων και απόδοση εταιρειών στους πελάτες της, την τάση των καταναλωτών απέναντι στις κινεζικές φωτοβολταϊκές μάρκες και τις λεπτομέρειες της εταιρείας για την κατάταξη αυτής της κατάταξης. Σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη αποστολής μετατροπέα IHS Markit, η Growatt έχει ανακηρυχθεί μία από τις κορυφαίες 3 μονοφασικές μάρκες μετατροπέα από το 2018

Είναι καλός ο μετατροπέας GrowattΑπόδοση έναντι της αξίας του εξοπλισμού Growatt

Ποια Χαρακτηριστικά Του Growatt Το Καθιστά Αυτόνομο Μετατροπέα;
Μέγιστη απόδοση 98,7%
Αναλογία DC / AC έως 1,4
Τύπος II SPD στην πλευρά DC
Προαιρετικός διακόπτης DC
Μονοφασικοί μετατροπείς με ένα ή δύο MMPT (Μέγιστη παρακολούθηση σημείου ισχύος)
Τριφασικοί μετατροπείς με διπλά MMPT
Πλήκτρο αφής και οθόνη OLED
Χωρίς μετασχηματιστή
Υποστήριξη εφαρμογής μηδενικής εξαγωγής
Δωρεάν online υπηρεσία
Απομακρυσμένη αναβάθμιση
Τυπική εγγύηση 5 ετών συν δωρεάν επέκταση εγγύησης 5 ετών κατά την εγγραφή σας στο διαδίκτυο

Είναι Δυνατή Η Συγχώνευση Μιας Μπαταρίας Με Τον Μετατροπέα Σας;
Γιατί όχι? Αυτή είναι η ομορφιά της εγκατάστασης των πιο προηγμένων μετατροπέων, οι οποίοι μπορούν εύκολα να εξοπλιστούν με μπαταρία για αύξηση της απόδοσης. Ο υβριδικός μετατροπέας Growatt, ο μετατροπέας μπαταρίας σε συνδυασμό με έναν ηλιακό μετατροπέα, είναι το τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της καθημερινής σας κατανάλωσης, ειδικά όταν ο ρυθμός τροφοδοσίας είναι χαμηλός και η ένταση του ήλιου είναι χαμηλή. Δεν θα αναλύσουμε λεπτομερώς τις πολιτείες κάθε Αυστραλίας σε αυτήν την αναθεώρηση μετατροπέων του Growatt, αλλά μπορείτε να το δείτε εδώ: δηλώστε την τρέχουσα τροφοδοσία στην εξήγηση τιμολογίου .

Βοηθά Ο Μετατροπέας Growatt Στον Περιορισμό Της Εξαγωγής;
Φυσικά. Θα εκπλαγείτε όταν ακούτε ότι οι περισσότεροι από τους τελευταίους μετατροπείς Growatt είναι εξοπλισμένοι με υλικολογισμικό, επιτρέποντάς σας να περιορίσετε ή να σταματήσετε την εξαγωγή ισχύος για να σας βοηθήσουμε να καταναλώσετε μόνοι σας όταν τα φορτία είναι υψηλά. Αντίθετα, όταν τα φορτία είναι χαμηλά, μπορείτε δυνητικά να ορίσετε το όριο εξαγωγής σε μια συγκεκριμένη τιμή.

Ο Μετατροπέας Growatt Διαθέτει Wi-Fi;
Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε το plug and play dongle στον μετατροπέα σας για να λάβετε όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών όπως αυτοκατανάλωση, εξαγωγή και εισαγωγή ισχύος του μετατροπέα σας στην ειδική εφαρμογή ή ιστότοπο. Από το φύλλο δεδομένων, μπορείτε να δείτε ότι αυτό το dongle μπορεί να στέλνει δεδομένα κάθε 5 λεπτά από απόσταση έως και 100 μέτρων. Όσον αφορά την κυκλοφορία των νεότερων ενημερώσεων, το υλικολογισμικό σας θα σας ειδοποιεί αυτόματα για να το ενημερώσετε.

17 results

 • Sort by
  ...
 • -16%Limited
  Inverter Δικτύου Growatt 1000S 1300W 230V 1MPPT 450.00 
  379.00  Χωρίς ΦΠΑ
  469.96  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  1 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • -14%Limited
  Inverter Δικτύου Growatt 1500S 1900W 230V 1MPPT 510.00 
  439.00  Χωρίς ΦΠΑ
  544.36  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  1 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt της σειράς S προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της σειράς S της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • -13%Limited
  Inverter Δικτύου Growatt 2000S 2300W 230V 1MPPT 605.00 
  525.00  Χωρίς ΦΠΑ
  651.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  1 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt της σειράς S προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της σειράς S της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • Inverter Δικτύου Growatt 3000TL 3200W 230V 1MPPT 760.00 
  690.00  Χωρίς ΦΠΑ
  855.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  1 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις ανά χώρα, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, την τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν ένα εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • Inverter Δικτύου Growatt 3000MTL-S 3500W 230V 2MPPT 800.00 
  739.00  Χωρίς ΦΠΑ
  916.36  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  2 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις ανά χώρα, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, την τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν ένα εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, διπλο MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • Inverter Δικτύου Growatt 4000TL 4200W 230V 1MPPT 810.00 
  749.00  Χωρίς ΦΠΑ
  928.76  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  1 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • Inverter Δικτύου Growatt 5000TL 5200W 230V 1MPPT 1,010.00 
  915.00  Χωρίς ΦΠΑ
  1,134.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  1 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • -20%Limited
  SMA IV SB 3.6-1AV-41 3000 W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός-φωτοβολταικά,net metering, φωτοβολταικά σε στέγη, οικιακά
  SMA IV SB 3.6-1AV-41 3000 W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός 1,159.00 
  924.66  Χωρίς ΦΠΑ
  1,146.58  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  SMA IV SB 3.6-1AV-41 3000 W Inverter Φωτοβολταϊκών Μονοφασικός.   Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

  Available on backorder

 • Inverter Δικτύου Growatt 4200MTL-S 4800W 230V 2MPPT 1,030.00 
  959.00  Χωρίς ΦΠΑ
  1,189.16  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  2 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, 2 MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • Inverter Δικτύου Growatt 5000MTL-S 5300W 230V 2MPPT 1,100.00 
  1,035.00  Χωρίς ΦΠΑ
  1,283.40  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  2 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις ανά χώρα, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, την τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, 2 MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • -12%Limited
  Inverter Δικτύου Growatt 5000UE 5200W 400V 2MPPT 1,490.00 
  1,315.00  Χωρίς ΦΠΑ
  1,630.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt 5000UE 5200W 400V 2MPPT

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  2 MPPT Tracker

  Available on backorder

 • -11%Limited
  Inverter Δικτύου Growatt 7000UE 7700W 400V 2MPPT 1,750.00 
  1,559.00  Χωρίς ΦΠΑ
  1,933.16  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  2 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, 2 MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • -11%Limited
  Growatt 10000TL3-S 12000W 400V 2MPPT Ινβερτερ δικτύου
  Growatt 10000TL3-S 12000W 400V 2MPPT Ινβερτερ δικτύου 1,890.00 
  1,687.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,091.88  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Growatt 10000TL3-S 12000W 400V 2MPPT Ινβερτερ δικτύου

  Available on backorder

 • -20%Limited
  Growatt 15000TL3-S 18000W 400V 2MPPT Ινβερτερ δικτύου για φωτοβολταικά
  Growatt 15000TL3-S 18000W 400V 2MPPT Ινβερτερ δικτύου 2,400.00 
  1,929.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,391.96  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Growatt 15000TL3-S 18000W 400V 2MPPT Ινβερτερ δικτύου

 • Inverter Δικτύου Growatt 12000UE 12500W 400V 2MPPT 2,240.00 
  2,175.00  Χωρίς ΦΠΑ
  2,697.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  2 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, 2 MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • -18%Limited
  Inverter Δικτύου Growatt 20000UE 20800W 400V 2MPPT 3,370.00 
  2,749.00  Χωρίς ΦΠΑ
  3,408.76  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  2 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, 2 MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

 • Inverter Δικτύου Growatt 33000TL3-HE 36300W 400V 2MPPT 4,880.00 
  4,740.00  Χωρίς ΦΠΑ
  5,877.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

  Inverter Δικτύου Growatt: Κορυφαία Ποιότητα, Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής

  2 MPPT Tracker

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις συγκρτικά με άλλους μετατροπείς δικτύου της αγοράς. Με εύκολες ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπαγή σχεδιασμό, υψηλή απόδοση, τεχνολογία Ethernet/RF/WiFi, ηχητικό έλεγχο, εύκολη εγκατάσταση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  εγγύησης οι inverters-μετατροπείς δικτύου της Growatt είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάστασή σας.

  Τα μοντέλα της Growatt διαθέτουν εσωτερικό διακόπτη συνεχούς ρεύματος, ενσωματωμένο διακόπτη DC για πρόσθετη προστασία, 2 MPPT control με πολύ μεγάλη ακρίβεια-efficiency (πάνω απο 99.5%), τεχνολογία *Bluetooth RS485 RS432,RF, WiFi και Ethernet για αποτελεσματική και ποιοτική επικοινωνία με άλλες συσκευές.

  Οι μετατροπείς δικτύου της Growatt συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς και Ασιάτικους κανονισμούς ασφαλείας.

  Available on backorder

υπολογισμός 2022,2023, Inverter δικτύου Growatt-Χαμηλή Τιμή-Κατάργηση ΔΕΗ, Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, Inverter δικτύου Growatt-Χαμηλή Τιμή-Κατάργηση ΔΕΗ,Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, Αποκτήστε τον Inverter δικτύου 33000TL3-HE 36300W 400V της Growatt για το φωτοβολταϊκό-ανεμογεννήτρια στη καλύτερη και πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Φθηνός Inverter δικτύου για φωτοβολταϊκά,ανεμογεννήτριες,το τροχόσπιτο,το σκάφος,το εξοχικό σας. Χονδρική υπολογισμός 2024,2025,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories