Σχετικά με τoυς ABB Δικτύου

Η ABB είναι ένας ελβετικός βιομηχανικός κολοσσός πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που κατασκεύαζε μετατροπείς ηλιακών στοιχειοσειρών στην Ιταλία.

Αν και δεν πέτυχαν αρκετά την αναγνώριση της μάρκας της SMA, οι ηλιακοί μετατροπείς ABB Δικτύου είναι εξίσου καλοί! Είχαν τη φήμη για την αξιοπιστία και την εξαιρετική υποστήριξη πελατών, και ως μπόνους έτειναν να είναι λίγο φθηνότερα από ένα SMA.

Μέχρι το 2013, οι μετατροπείς τους ήταν γνωστοί με την επωνυμία “Power One”, όταν εξαγοράστηκε από την εταιρεία το Power One. Η κίνηση σίγουρα δεν επηρέασε την ποιότητα, η οποία παρέμεινε υψηλή.

Τον Ιούλιο του 2019, η ABB ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την επιχείρηση ηλιακών μετατροπέων , την οποία επρόκειτο να εξαγοράσει η ιταλική εταιρεία FIMER . Αυτή η διαδικασία εξαγοράς ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2020 . Ωστόσο, μια αλλαγή στην επωνυμία στους μετατροπείς δεν άρχισε να συμβαίνει πριν από τα μέσα του 2021 – επομένως, μέχρι εκείνο το σημείο εξακολουθούσαν να παράγονται με το όνομα ABB.

Με έδρα το Vimercate της Ιταλίας, η Fimer ιδρύθηκε το 1942 και άρχισε να ασχολείται με την τεχνολογία μετατροπέων το 1983. Αυτός δεν είναι πραγματικά ένας νέος τομέας στον οποίο μετακινείται, αλλά προηγουμένως επικεντρωνόταν κυρίως σε μετατροπείς για ηλιακά πάρκα.

Όπως θα δείτε από τις κριτικές του μετατροπέα ABB, οι βλάβες στο πλαίσιο ABB είναι πολύ σπάνιες και δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι αυτό θα αλλάξει στο FIMER.

abb-inverters-δικτύου-τιμές, αγορά κόστος, προσφορά, εκπτώσεις, net-metering-φωτοβολταϊκά

abb-inverters-δικτύου-τιμές, αγορά κόστος, προσφορά, εκπτώσεις, net-metering-φωτοβολταϊκά

Σημειώσεις εγγύησης μετατροπέα ABB/FIMER
Η FIMER τηρεί όλες τις υπάρχουσες εγγυήσεις μετατροπέα ABB.

Στην Αυστραλία, η FIMER προσφέρει δεκαετή εγγύηση πλήρους αντικατάστασης σε νέους μετατροπείς μονοφασικών στοιχειοσειρών (σειρά REACT2 και UNO-DM). Οι τριφασικοί μετατροπείς στοιχειοσειρών FIMER συνοδεύονται από τυπική πενταετή εγγύηση πλήρους αντικατάστασης, η οποία μπορεί να επεκταθεί σε 10 χρόνια με επιπλέον κόστος. Μερικές φορές μπορεί να συμπεριληφθεί πρόσθετη εγγύηση ως προώθηση ή μέρος μιας συμφωνίας ηλιακού πακέτου.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον μετατροπέα; Η πρώτη σας ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος είναι να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό εγκατάστασης που εγκατέστησε τον ηλιακό μετατροπέα FIMER. Αυτή η επιχείρηση έχει την ευθύνη να επιμεληθεί τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με την εγγύηση.

23 results

  • Sort by
    ...
υπολογισμός 2022,2023, ABB PVS-175-TL, τριφασικός, net metering, inverter δικτύου, Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, ABB PVS-175-TL, τριφασικός, net metering, inverter δικτύου,Έκπτωση υπολογισμός 2024,2025,

υπολογισμός 2022,2023, Οικϊακά φωτοβολταϊκά, Inverter Δικτύου, ABB PVS-175-TL-SX, τριφασικός, εγκατάσταση net metering, μείωση ρεύαματος, ΔΕΗ, κατάλογοι Χονδρική υπολογισμός 2024,2025,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories